The best Side of گیاه اسپند
The best Side of گیاه اسپند
Blog Article
اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود.
مصرف اسپند میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در پیشگیری از بیماریهای مختلف مؤثر باشد. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در بخش گیاهان دارویی با خواص اسپند همراه باشید.
دود کردن اسپند و کندر در بسیاری از فرهنگها و سنتها به عنوان روشی برای تصفیه هوا، دفع حشرات و ایجاد آرامش روانی مورد استفاده قرار میگیرد.
در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه میتواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیادهروی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.
– اسپند مدر و ضد عفونی کننده مجاری ادراری است و به درمان بیماری ادراری کمک می کند.
راهنمای انتخاب لباس به رنگ سال ۲۰۲۵؛ موکا موس با چی ست میشه؟
به تازگی آلکالوییدهای بتاکاربولین موجود در گیاه و دانههای اسپند به دلیل خاصیت ضد read more تومور (ضد سرطان) آن مورد توجه قرار گرفتهاند.
درمان صرع، فلج، جنون، نسیان و سایر بیماریهای سرد دماغی و عصبی
– سبب تنظیم قاعدگی می شود و قاعده آور است و برای درمان افتادگی رحم هم مفید است.
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
اشتراک در اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توئیتر اشتراک گذاری در پینترست اشتراک گذاری در واتس اپ اشتراک گذاری در واتس اپ اشتراک گذاری در تلگرام ارسال پاسخ
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
پس فراموش نکنید که نباید بدون مشورت متخصص و پزشک از این گیاه استفاده کرد. ممکن است شما با هدف سلامتی به سراغ این گیاه بروید اما عوارضی که برای سلامتی شما دارد باعث ایجاد آسیبهایی شود که هرگز قابل جبران نباشند.